Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Oχι άλλα... δωρα η Γιουναιτεντ

Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Έβερτον στο «Ολντ Τράφορντ» και δε θέλει να κάνει άλλα... δώρα στη Σίτι ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Μάντσεστερ, κρατώντας τη διαφορά τουλάχιστον στο +5.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεψαν στις νίκες 4-0 την Άστον Βίλα μετά την ήττα-σοκ 1-0 από την Γουίγκαν και σε καμία περίπτωση δε θέλουν να κάνουν άλλα... δώρα στην Σίτι ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική. Απέναντί τους μία πολύ καλή ομάδα, που ναι μεν παίζει χωρίς προφανές κίνητρο, όμως είναι πολύ επικίνδυνη. Ο Άσλεϊ Γιανγκ είναι πιθανό να μείνει στον πάγκο μετά την έντονη κριτική που δέχεται για τις... βουτιές του, με τους Ρούνεϊ και Γουέλμπεκ να παίζουν στην κορυφή.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Το όνειρο για την κατάκτηση του Κυπέλλου τελείωσε άδοξα για τα «ζαχαρωτά», που πλέον στρέφονται στις εναπομείνασες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ. Μοναδικό κίνητρο το να τερματίσουν όσο γίνεται ψηλότερα, όμως παραμένουν πάντα επικίνδυνα. Οι παίκτες του Μόγες θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν και καλύτερα στο «Ολντ Τράφορντ», με την απουσία του τραυματία Μπέινς να είναι πολύ σημαντική και τον Μόγες να ποντάρει πολλά στον φορμαρισμένο Γέλαβιτς και στους μέσους του. Η παράδοση των τελευταίων ετών δεν είναι σε καμία περίπτωση με το μέρος της Έβερτον...

ΑΠΟΥΣΙΕΣ



Μάντσεστερ Γ.: Οι απουσίες για τους «κόκκινους διάβολους» παραμένουν πολλές, καθώς ο Σερ Άλεξ δεν έχει στη διάθεσή τους τους Βίντιτς, Άντερσον, Φλέτσερ, Όουεν, Λίντεργκαρντ και Μακέντα.

Έβερτον: Πολύ σημαντική η απουσία του Μπέινς, που πιθανότατα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, για τα «ζαχαρωτά», που θα στερηθούν και των υπηρεσιών του τραυματία Ρόντγουελ.

ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 παιχνίδια)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Μάντσεστερ Γ.-Άστον Βίλα 4-0
Γουίγκαν-Μάντσεστερ Γ. 1-0
Μάντσεστερ Γ.-ΚΠΡ 2-0
Μπλάκμπερν-Μάντσεστερ Γ. 0-2
Μάντσεστερ Γ.-Φούλαμ 1-0
Γουλβς-Μάντσεστερ Γ. 0-5

ΕΒΕΡΤΟΝ
Έβερτον-Σάντερλαντ 4-0
Νόριτς-Έβερτον 2-2
Έβερτον-Γουέστ Μπρομ 2-0
Σουόνσι-Έβερτον 0-2
Έβερτον-Άρσεναλ 0-1
Λίβερπουλ-Έβερτον 3-0

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-1-0 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 1-0
2009-10: 3-0
2008-09: 1-0
2007-08: 2-1
2006-07: 3-0
2005-06: 1-1

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


Μάντσεστερ Γ. (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον):
Ντε Χέα, Εβρά, Έβανς, Φέρντιναντ, Τζόουνς, Κάρικ, Σκόουλς, Νάνι, Βαλέντσια, Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ.

Έβερτον (Ντέιβιντ Μόγες): Χάουαρντ, Χίμπερτ, Χάιτινγκα, Ντιστέν, Νέβιλ, Γκίμπσον, Φελαϊνί, Κόουλμαν, Πίεναρ, Κέιχιλ, Γέλαβιτς.


απο gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers