Ads 468x60px

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Νικησε ΠΑΟΚ αλεξανδρειας

Εύκολη νίκη με 3-0 πέτυχε η ΝΑΟΥΣΑ στον ουραγό Ακρίτα Αχλάδας, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Δ' Εθνικής κατηγορίας. Στο κυνήγι των Ναουσαίων βρίσκεται πάντα η Ακαδημία Πλαταμώνα, η οποία πέρασε από τα Λευκάδια νικώντας με 1-0 την ομάδα του Τόλη Τερζή!

Από εκεί και πέρα, η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ διατήρησε το αήττητο στα Γρεβενά, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον τοπικό Πυρσό, ενώ στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που επικράτησε εντός έδρας με 2-1 των Αεράτων και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.


Δ’ ΕΘΝΙΚΗ – 21η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακρίτας Αχλάδας – ΝΑΟΥΣΑ: 0-3
Πυρσός Γρ. – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: 0-0
ΛΕΥΚΑΔΙΑ –Πλαταμώνας: 0-1
ΠΑΟΚ ΑΛ. - Γρεβενά Αεράτα: 2-1
Μεσοποταμία - ΑΕ Περδίκκα: 1-0
Καστοριά - Εθνικός Βατερού: 1-0
Κοζάνη – Κάστωρ: 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΝΑΟΥΣΑ 43
2. Ακαδ. Πλαταμώνα  41
3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 39
4. Κοζάνη  39
5. Αεράτα Γρ.  35
6. ΛΕΥΚΑΔΙΑ  33
7. Κάστωρ  33
8. Πυρσός Γρ.  26
9. Εθνικός Βατερ.  25
10. Μεσοποταμία  23
11. Περδίκκας  20
12. Π.Α.Ο.Κ. ΑΛ. 19
13. Καστοριά  17
14. Ακρίτας Αχλάδας  5
15. ΑΓΚΑΘΙΑ  -

απο kerkidasport.gr

Ευρωπαιο το Αννοβερο

Παρά τις υποχρεώσεις του στους «8» του Europa League, το Αννόβερο νίκησε δίκαια 2-1 τη Γκλάντμπαχ και αναρριχήθηκε στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

Υποτίθεται πως θα ήταν κουρασμένο από την προσπάθεια της Πέμπτης στη Μαδρίτη (με την Ατλέτικο για το Europa League) και πως θα είχε το μυαλό του στον κρίσιμο επαναληπτικό που ακολουθεί σε λίγες μέρες. Και όμως με όλες αυτές τις τόσο σημαντικές έγνοιες, το Αννόβερο κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, επικρατώντας δίκαια 2-1 της Γκλάντμπαχ.

Το τάκλιν του Για Κονάν (57') και η καρφωτή κεφαλιά του Μάμε Ντιούφ (76') από το ίδιο σχεδόν σημείο έδωσαν αέρα νίκης στους γηπεδούχους, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο αγώνας έγινε και πάλι αμφίρροπος. Αιιτία γι αυτό ήταν το πολύ καλό σόλο του Χάρβαρντ Νόρντβιντ, ο οποίος πέρασε 2-3 αντιπάλους και πρόλαβε την έξοδο του Τσίελερ, κάνοντας το 2-1. Μέχρι τη λήξη όμως δεν άλλαξε κάτι, με το Αννόβερο να αναρριχάται στις θέσεις της Ευρώπης και τη Γκλάντμπαχ να χάνει έδαφος για την τρίτη προνομιούχο θέση.

απο gazzetta

Τριτη ηττα και τελευταια

Με τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες επιστρέφει η εθνική ομάδα χάντμπολ των εφήβων στον 3ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Νόβε Βέσελι της Τσεχίας.

Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη έχασε στο τρίτο και τελευταία ματς από την Σλοβακία με 28-21 και αν και βρέθηκε να προηγείται με 15-12 στο ημίχρονο. Η ελληνική ομάδα κατέλαβε την τελευταία θέση στο γκρουπ, ενώ στον άλλο αγώνα του 3ου ομίλου, η Δανία νίκησε 29-20 την Τσεχία και οι δύο ομάδες πήραν πρόκριση για τα τελικά της Αυστρίας.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου (σε 3 αγώνες):

1. Δανία 6

2. Τσεχία 3

---------------

3. Σλοβακία 3

4. ΕΛΛΑΔΑ 0

απο onsport.gr

Στον… θρονο της η «Βασιλισσα»

Νικηφόρα πέρασε η Βέροια από την Επανομή, επικρατώντας 2-0, αποτέλεσμα που την έφερε μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Football League, ύστερα από το στραβοπάτημα του Πανθρακικού.

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο παιχνίδι και με δύο γκολ στο 13’ του Καλί και του Κάντι στο 47’, κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη. Η Βέροια είχε και δοκάρι με τον Μπαργκάν, ενώ η Αναγέννηση δεν έδειξε σε κανένα σημείο ότι μπορεί να γίνει απειλητική.
Η Βέροια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις έχασε ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, ενώ στο 13’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Καλί, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λαγκλέ. Η Αναγέννηση Επανομής δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Καντιμοίρη στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν τον ρυθμό της αναμέτρησης.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Βέροια σημείωσε και δεύτερο γκολ, βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη. Στο 47’ο Λαγκλέ έκανε την μακρινή σέντρα, οι αμυντικοί της Επανομής απομάκρυναν, με την μπάλα να φτάνει στον Κάντι και με σουτ να κάνει το 0-2. Η ομάδα της Ημαθίας θα μπορούσε να σημειώσει και τρίτο γκολ, καθώς στο 59’ ο Μπαργκάν με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Φιρινίδη να κάνει την απόκρουση και με τη βοήθεια του δοκαριού απομακρύνθηκε η μπάλα. Στο 73’ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έβαλε στο παιχνίδι τον Ολισαντέμπε, ο οποίος είχε να αγωνιστεί από τις αρχές Μαρτίου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Φιρινίδης, Παγώνης, Γεωργίου (62’ Κάτσε), Κουρδάκης, Καρλάο (52’ Γεωργιάδης), Καραμανλής, Μαυροματίδης (46’ Μπεκιάρης), Πολίτης, Δεινόπαπας, Γκέσιος, Καραγιάννης.
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Ντιέ, Καλογέρης, Λανγκλέ (63’ Καλτσάς), Μπαργκάν (73’ Ολισαντέμπε), Ολαϊτάν, Κάντι (83’ Βεργώνης).

απο onsport.gr

Την… μαδησαν και οι τουλιπες

Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 10-9 από την Ολλανδία στο «10ο Κιρίσι Καπ» και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη Ρωσία, με απολογισμό, τέσσερις ήττες και μία νίκη.
 Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ούτε αυτήν την φορά τα κατάφερε! Στο φινάλε τους διεθνούς τουρνουά στο Κιρίσι, με την επωνυμία «Κιρίσι Καπ», γνώρισε την ήττα αυτήν την φορά από την Ολλανδία με 10-9. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για τις παίκτριες του Γιώργου Μορφέση, που είχαν μόνο μία νίκη με αντίπαλο την Κίνα.
Πλέον, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει δύο εβδομάδες πετιθώριο να βλετιωθεί πριν το μεγάλο στόχο, που είναι το Προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 15 έως τις 22 στην Τεργέστη.
Τα 8λεπτα: 3-2, 2-2, 4-2, 1-3.
OΛΛΑΝΔΙΑ (Μάουρο Μαουγκέρι): Μέιντεν, Σμιτ 1, Κάμπουτ Μ. 4, Χακβέρντιαν, Βαν ντερ Σλουτ 1, Στόμφορστ 1, Βαν Μπέλκουμ 2, Ρέμερς 1, Σέβενιτς, Βερμέερ, Κλάασεν, Κάμπουτ Χ., Χάινις.
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Μπενέκου, Μελιδόνη, Ψούνη 1, Λιόση, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Ρουμπέση, Γερόλυμου 3, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου 3, Λαρά, Γούλα.
Διαιτητές: Ράκοβιτς (Σερβία), Ρέντιγκ (ΗΠΑ).

απο onsport.gr

Η Ραντβανσκα τιτλουχος στο Μαιαμι

Η Ανιέσκα Ραντβάνσκα κατέκτησε χωρίς να χάσει σετ τον τίτλο στο Μαϊάμι επικρατώντας του Νο2 της κατάταξης, Μαρία Σαράποβα.

Η 23χρονη Πολωνή, επικράτησε με 7-5, 6-4 της Ρωσίδας και εκτοξέυεται στην παγκόσμια κατάταξη. Η ίδια λέει και το μυστικό της επιτυχίας της: «Το τένις μου βασίζεται στην ποικιλία. Νομίζω ότι γεννήθηκα με αυτό.
Ποτέ δεν ήταν ένα χτύπημα ή κάτι τέτοιο. Όταν κάνω προπόνηση, τα δουλεύω όλα. Αυτό κάνω σε όλη μου την καριέρα». Οσο για το όλο feeling: «Είναι απίστευτο συναίσθημα να κερδίζεις ένα τουρνουά σαν κι αυτό στο Μαϊάμι. Είναι το μεγαλύτερο μετά τα Grand Slams, ειδικά με όλες αυτές τις top τενίστριες που έπαιξαν εδώ. Πρέπει να κάνεις έξι πολύ καλά παιχνίδια για να κερδίσεις αυτό το τουρνουά. Είμαι απίστευτα χαρούμενη».

απο onsport.gr

Ολλανδικη σφυριχτρα στη Βαρκελωνη


Το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ θα σφυρίξει ο Ολλανδός διαιτητής, Μπιόρν Κούιπερς.
Το 0-0 στο Μιλάνο έχει δώσει ένα μικρό προβάδισμα στην γηπεδούχο Μπαρτσελόνα, όμως, τίποτα απολύτως δεν έχει κριθεί όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Στον επαναληπτικό της Βαρκελώνης ρέφερι θα είναι ο 39χρονος Κούιπερς που επαγγέλλεται ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ.
Στο άλλο παιχνίδι της Τρίτης, ανάμεσα στη Μπάγερν και τη Μαρσέιγ (0-2) στο Μόναχο θα σφυρίξει Νορβηγός, Σβέιν Όντβαρ Μουν.

απο gazzetta

Α2 ΕΠΣΗ (Α’) – 24η αγωνιστική

 «Αυτοκτόνησαν» μπορούμε να πούμε Καψόχωρα και Σκυλίτσι, που έχασαν στα γήπεδά τους από τον Π. Πρόδρομο (1-2) και Λουτρό (2-3) αντίστοιχα, ενώ με μία ακόμη νίκη (1-2) προχώρησε το Πλατύ επί της Κυδωνιάς, στον πρώτο όμιλο της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Α2 ΕΠΣΗ (Α’) – 24η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πλατύ – Κυδωνιά: 1-2
Καψόχωρα - Π. Πρόδρομος: 1-2
Π. Σκυλίτσι – Λουτρός: 2-3
Κλειδί – Συκιά: 4-1
Αστέρας Αλ. – Παλατίτσια: 2-2
Κορυφή – Παλαιοχώρι: 4-5
Ρεπό: Νηρέας, Νησέλι

ΒΑΘΜOΛOΓΙΑ
1. Κλειδί 64
2. Καψόχωρα 58
3. Π. Σκυλίτσι 53
4. Λουτρός 40
5. Νησέλι 37
6. Παλατίτσια 32
7. Νηρέας 28
8. Αστέρας Αλ. 28
9. Πλατύ 27
10. Κορυφή 26
11. Συκιά 24
12. Κυδωνιά 23
13. Π. Πρόδρομος 19
14. Παλαιοχώρι 19
15. Βεργίνα -

απο kerkidasport.gr

«Πωλητηριο» σε Μπαλοτελι!

Έτοιμη να πουλήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι είναι η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Όπως αναφέρει η Telegraph, τα διαδοχικά πειθαρχικά παραπτώματα του Ιταλού άσου έχουν αναγκάσει τον ρομπερτο μαντσινη να χάσει την υπομονή του με τον συμπατριώτη του και έχει διαμηνύσει στην διοίκηση της Σιτη πως δεν θα είχε πρόβλημα να παραχωρηθεί ο «Σούπερ Μάριο»!
Μάλιστα, ο Μαντσίνι, άσκησε κριτική στον Μπαλοτελι για την εμφάνιση του στην αναμέτρηση με την Σάντερλαντ: «Δεν έπαιξε καλά. Είχα μόνο τον Τέβεζ στον πάγκο, αλλιώς θα τον άλλαζα. Σκόραρε δυο γκολ αλλά…»!

απο onsport.gr

Απολυθηκε ο Ντουτ

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Λεβερκούζεν ο Ρόμπιν Ντουτ, μετά τις πέντε διαδοχικές ήττες των «ασπιρινών» σε Γερμανία και Ευρώπη.

Όπως αναφέρει η Bild, η απόφαση για την απόλυση του 47χρονου τεχνικού πάρθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από την ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΚ και θα ανακοινωθεί επίσημα την Κυριακή (01/04), με τον τεχνικό της ομάδας Νέων, Σάσα Λεβαντόφσκι, να είναι ο διάδοχος του.

Η ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ έχει γνωρίσει πέντε διαδοχικές ήττες, με μεγαλύτερη αυτή με 7-1 από την Μπαρτσελόνα για το Champions League, ενώ ο Ντουτ ήταν σε κόντρα με σημαντικούς παίκτες όπως ο Μίκαελ Μπάλακ και ο Σίμον Ρόλφες.
Ο Ντουτ έφτασε στη Λεβερκούζεν το περασμένο καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα πάντα με το γερμανικό δημοσίευμα, είχε αποφασιστεί η λύση της συνεργασίας με τον 47χρονο τεχνικό στο τέλος της σεζόν.

απο onsport.gr

Υποψηφιος για EURO ο Καρολ

Μπορεί οι εμφανίσεις του Άντι Κάρολ με την Λίβερπουλ να είναι απογοητευτικές, ωστόσο είναι μεταξύ των υποψηφίων για την αποστολή της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το EURO.

Όπως αναφέρει η Daily Express, ο Κάρολ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που «εξετάζει» η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για το τουρνουά, παρά το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να σκοράρει αρκετά γκολ.

Ο Κάρολ μεταγράφηκε τον περσινό Ιανουάριο στην Λίβερπουλ αντί 35 εκατομμυρίων λιρών από την Νιούκαστλ, έχοντας σκοράρει μόλις 8 γκολ σε 47 εμφανίσεις στο «Άνφιλντ».
Ωστόσο, με τον Ρούνεϊ τιμωρημένο, τον Ντάρεν Μπεντ στα… πιτς και τους Στάριτζ και Γουέλμπεκ να είναι χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία, ο Κάρολ φαίνεται πως θα είναι μια από τις επιλογές των «λιονταριών» για τα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

απο onsport.gr

Sold out μεχρι να πεις... Πολη!

Ούτε το... ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ δεν θα χώραγε την πράσινη τρέλα για το Final Four της Πόλης, καθώς τα 18.000 εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης με την Μακάμπι αποδείχτηκαν πολύ λίγα.
Ήταν δεδομένο και πλέον επιβεβαιώθηκε! Την Πέμπτη (5/4, 21.45) στο ΟΑΚΑ δεν θα πέφτει καρφίτσα, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει ότι εισιτήρια πλέον δεν υπάρχουν!

Μόλις χθες ξεκίνησε η διάθεση των εισιτήριων για το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι και μια ημέρα μετά δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Το ΟΑΚΑ επομένως -όπως αναμενόταν θα είναι κατάμεστο- και ελπίδα όλων είναι στο τέλος της βραδιάς να πανηγυρίσουν μαζί παίκτες και οπαδοί την πρόκριση στο Final Four.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη (5/4, 21.45) με αντίπαλο τη Μακάμπι Ελέκτρα Τελ Αβίβ για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη και είναι δεδομένο ότι θα παίξει σε γεμάτο γήπεδο. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης εξαντλήθηκαν, καθώς ο κόσμος έδειξε στην πράξη ότι θα σταθεί δίπλα στην ομάδα που τον έχει κάνει περήφανο τόσες φορές στο παρελθόν. Αν υπάρξουν επιστροφές, θα γίνει άμεσα σχετική ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

απο gazzetta

Απογοητευτηκε ο Βενγκερ

Η εμφάνιση της Αρσεναλ κόντρα στην ΚΠΡ ήταν απογοητευτική για τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος στάθηκε και στον άσχημο αγωνιστικό χώρο.

Ο Αλσατός τεχνικός των Λονδρέζων ζήτησε ανασύνταξη ενόψει της συνέχειας της Πρέμιερ Λιγκ: «Ήταν μία απογοητευτική εμφάνιση. Η ΚΠΡ μάς έδωσε την κατοχή της μπάλας κι αμύνθηκε πολύ καλά. Εμείς δεν ήμασταν στα επίπεδα απόδοσης των προηγούμενων αγώνων επιθετικά, ενώ κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα. Είδαμε τη διαφορά ανάμεσα σε μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και μία άλλη που μάχεται για τη σωτηρία της. Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός κι αν είχαμε τη δυνατότητα επιλογής θα διαλέγαμε ένα καλύτερο γήπεδο, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι σήμερα ηττηθήκαμε σε πολλούς τομείς από την ΚΠΡ. 

Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι μας», είπε ο Βενγκέρ.

απο gazzetta

Aλλαξε η πρεμιερα της Εθνικης

Η μη συμμετοχή της Βενεζουέλας στο προολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα. Ανεπηρέαστη δεν θα μπορούσε να μείνει η Ελλάδα της οποία το παιχνίδι με την ΠΔΓΜ άλλαξε ώρα.
Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ξεκινήσει το βράδυ της Κυριακής στις 22:50 (ώρα Ελλάδας), μετατέθηκε για 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (00:10).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής στο προολυμπιακό του Έντμοντον:


Δευτέρα 2 Απριλίου
02:00 Ελλάδα-Ρουμανία

Τρίτη 3 Απριλίου
02:00 Ελλάδα-Μαυροβούνιο

Τετάρτη 4 Απριλίου
03:20 Ελλάδα-Γερμανία

Πέμπτη 5 Απριλίου
23:20 Ελλάδα-Ολλανδία

απο gazzetta

Η γκολαρα του Κριστιανο Ροναλντο! (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε «αέρας» από την έδρα της Οσασούνα, της οποίας επιβλήθηκε με 5-1, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει γκολ για… Όσκαρ!
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της «βασίλισσας», πέτυχε ένα γκολ-οβίδα από τα 30 περίπου μέτρα, με την μπάλα να «καρφώνεται» στο «παραθυράκι» της εστίας του πορτιέρο της Οσασούνα, που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι.
Μάλιστα, ο Ρονάλντο έδειξε τον μηρό του, κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, θέλοντας προφανώς να δείξει την δύναμη του σουτ του, με τον Κακά να το… διασκεδάζει από τον πάγκο!
Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο…














απο onsport.gr

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ - 18η αγωνιστική

Επικίνδυνη έξοδο έχει την Κυριακή (01/04) η ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, η οποία πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει το Κολέγιο Ανατόλια, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι «ερυθρόλευκοι», που προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα του πρώτου ομίλου του βορρά, θα επιδιώξουν να φύγουν με τη νίκη από τη δύσκολη έδρα του Ανατόλια και να παραμείνουν στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω τους τη Μεταμόρφωση Βόλου που «δοκιμάζεται» στην έδρα του Ηρακλή Κοζάνης.






Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ - 18η αγωνιστική



Κυριακή 1 Απριλίου (18:00)

Ανατόλια – ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Ηρακλής Κοζάνης - Μεταμόρφωση Β.
Φοίνικας Λάρισας - Άργος Ορεστικό
Διόσκουροι Κοζάνης - Αιγινιακός
ΓΣ Βόλου - Αστέρας Λάρισας



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΦΙΛΙΠΠΟΣ 29
2. Μεταμόρφωση Β. 28
3. Φοίνικας Λάρ. 26
4. Ανατόλια 26
5. Αιγινιακός 25
6. Ηρακλής Κοζ. 24
7. Αστέρας Λάρ. 24
8. Διόσκουροι Κοζ. 20
9. Αργος Ορ. 19
10. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 17
11. ΓΣ Βόλου 17

απο kerkidasport.gr

Οι Κινεζοι θελουν Φερντιναντ

Ο Νικολά Ανελκά άνοιξε τον δρόμο με την μετακόμισή του στην Κίνα και δεν αποκλείεται και άλλοι γνωστοί παίκτες να τον ακολουθήσουν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian ο Ρίο Φέρντιναντ έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από ομάδα της Κίνας με εβδομαδιαίες απολαβές που φτάνουν τα 175.000 ευρώ μία πρόταση που ο ίδιος εξετάζει σοβαρά.
Το συμβόλαιο του Άγγλου διεθνή αμυντικού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λήγει το καλοκαίρι του 2013 και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει εκφράσει την επιθυμία να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Ο ίδιος ο Φέρντιναντ δεν έχει κρύψει την επιθυμία να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του και δεν αποκλείεται να πει το ναι και να κάνει το ταξίδι για την Κίνα.

απο gazzetta

Άστον Βιλα για Μιραλας!

Ο Κέβιν Μιραλάς έχει προσελκύσει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων με την Αστον Βίλα να είναι η τελευταία που έκανε κρούση για την απόκτηση του.
Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τον Πειραιά παρότι πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», πριν από λίγες μέρες ο εκπρόσωπος του Κέβιν Μιραλάς δέχθηκε κρούση από την Άστον Βίλα.
Για τον διεθνή φορ έχουν ακουστεί πως τον παρακολουθούν Αρσεναλ, Νιούκαστλ, Μπλάκμπερν και ΚΠΡ, ενώ φιλολογικό ενδιαφέρον έχουν δείξει Σάλκε, Γκάντμπαχ και Λεβερκούζεν.

απο gazzetta

Followers