Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Για σωτηρια και... αστερια

Με τον Τζιμπρίλ Σισέ να επιστρέφει από την τιμωρία του η ΚΠΡ, που... καίγεται για βαθμούς, υποδέχεται την Τότεναμ, που θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει σε τροχιά Champions League.


ΚΠΡ: Τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο για την ΚΠΡ όσο φτάνουμε στο τέλος, καθώς οι «ρέιντζερς» χρειάζονται βαθμούς και το δύσκολο πρόγραμμα δεν τους βοηθάει. Οι παίκτες του Χιουζ δημιουργούν ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, όμως δεν καταφέρνουν να τις μετουσιώσουν σε γκολ και χάνουν πολύτιμους βαθμούς. Ο Σισέ επιστρέφει από την τιμωρία του και αναμένεται να ξεκινήσει, μήπως και λύση το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, όμως απέναντι στην Τότεναμ τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Η ΚΠΡ, πάντως, δείχνει να τα πηγαίνει καλά απέναντι σε καλύτερους αντιπάλους και θα παίξει μόνο για τη νίκη.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Το αρνητικό σερί συνεχίζεται για την Τότεναμ, που έμεινε και εκτός τελικού Κυπέλλου. Τα «σπιρούνια» έχουν κάνει... κοιλιά και πλέον κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και την 4η θέση. Στο Λονδρέζικο ντέρμπι με την ΚΠΡ οι παίκτες του Ρέντναπ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα-σοκ από τη Νόριτς και την ισοπαλία με την Σάντερλαντ, καθώς Νιούκαστλ και Τσέλσι είναι έτοιμες να μπουν στην 4άδα. Πέραν των γνωστών απουσιών ο Χάρι Ρέντναπ θα παρατάξει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεσή του και θα στηρίξει πολλά σε Λένον και Μπέιλ από τα άκρα, για να κάνει τη ζημιά και να φύγει με το τρίποντο από το «Λόφτους Ρόουντ».

ΑΠΟΥΣΙΕΣ


ΚΠΡ:
Κίερον Ντάιερ και Αλεχάντρο Φορλίν είναι εδώ και καιρό εκτός δράσης, ενώ η συμμετοχή του Φιτζ Χολ είναι αμφίβολη. Επιστρέφει ο Σισέ μετά την τιμωρία του.

Τότεναμ: Κράνιτσαρ και Καμπολύ αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα, όμως δύσκολα θα χάσουν το παιχνίδι, ενώ Ντόουσον, Χάντλστοουν και Γκόμες είναι τραυματίες.

ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 παιχνίδια)

ΚΠΡ

Γουέστ Μπρομ-ΚΠΡ 1-0
ΚΠΡ-Σουόνσι 3-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ΚΠΡ 2-0
ΚΠΡ-Άρσεναλ 2-1
Σάντερλαντ-ΚΠΡ 3-1
ΚΠΡ-Λίβερπουλ 3-2

ΤΟΤΕΝΑΜ
Τότεναμ-Νόριτς 1-2
Σάντερλαντ-Τότεναμ 0-0
Τότεναμ-Σουόνσι 3-1
Τσέλσι-Τότεναμ 0-0
Τότεναμ-Στόουκ 1-1
Έβερτον-Τότεναμ 1-0

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-0-1 (Ν-Ι-Η)
1995-96: 2-3
1994-95: 2-1

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΚΠΡ (Μαρκ Χιουζ):
Κένι, Ταϊβό, Χιλ, Φέρντιναντ, Ονουόχα, Ντιακιτέ, Μπάρτον, Ράιτ-Φίλιπς, Τααράμπ, Ζαμόρα, Σισέ.

Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ): Φρίντελ, Γουόκερ, Γκαλάς, Καμπούλ, Ασού Εκοτό, Πάρκερ, Μόντριτς, Μπέιλ, Λένον, Φαν Ντερ Φάαρτ, Αντεμπαγιόρ.


απο gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers