Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Απο σημερα τα εισιτηρια για τελικο

Τα «μαγικά χαρτάκια» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό θέτει από σήμερα στην διάθεση των φίλων του Ατρόμητος.

Όπως ενημέρωση το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της περιστεριώτικης ΠΑΕ, τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της 28ης Απριλίου, θα διατίθενται από σήμερα το απόγευμα και μεταξύ 17:00-21:00. Αύριο ωστόσο η διάθεσή τους θα ξεκινήσει απ' τις 10 το πρωί, μέχρι τις 7 το απόγευμα, ενώ οι φίλοι του Ατρομήτου θα μπορούν να τα προμηθευτούν κιαι απ' το ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου, απ' τις 09-17:00
Όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές θα έχουν ως εξής: Θύρα 19: 10 ευρώ, Θύρα 20: 15 ευρώ, Θύρα 21: 15 ευρώ, Θύρα 22: 25 ευρώ, Θύρα 23: 30 ευρώ, Θύρα 24: 25 ευρώ.
Παράλληλα ν' αναφέρουμε ότι στην σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού, το «παρών» από πλευράς Ατρομήτου έδωσαν η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου, ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργο Χατζή και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου. Σχετικά με τον τρόπο που οι φίλοι της ομάδας θα μεταβούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, αποφασίστηκε ότι αυτό θα γίνει είτε με ναυλωμένα λεωφορεία-φυσαρμόνικες , που θ' αναχωρήσουν απ' την κεντρική πλατεία του Περιστερίου, είτε με μετρό απ' τον Άγιο Αντώνιο.
Επιπλέον όπως ενημέρωσαν οι Περιστεριώτες, θα φορούν την παραδοσιακή ριγέ φανέλα τους, ενώ σχετικά με το οργανωτικό μέρος του τελικού, δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές και προς τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σπανό, ώστε να γίνει έγκαιρα και ομαλά η διάθεση των εισιτηρίων.

απο gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers