Ads 468x60px

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Δεν εχει λογια για Σπανουλη ο Χουερτας!

Το Βασίλη Σπανούλη θα κληθεί να αντιμετωπίσει λόγω θέσης, στο Final Four της Πόλης, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας και ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα δεν έχει λόγια για να περιγράψει τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που δεν υπολόγιζαν πολλοί, αλλά έφτασε στο Final Four, κάτι που δεν είναι εύκολο, και θα πάει στην Πόλη για να παλέψει. Είναι μια ομάδα με παίκτες που δεν είναι τόσο γνωστοί, αλλά παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως ο Χάινς και ο Λο. Ο Πρίντεζης δεν έπιασε στη Μάλαγα, αλλά στον Ολυμπιακό κάνει εξαιρετική σεζόν. Ο Ντόρσεϊ δεν είχε μεγάλο ρόλο στην Κάχα Λαμποράλ, αλλά ο Ολυμπιακός στηρίζεται πολύ πάνω του. Και τι να πούμε για τον Σπανούλη! Είναι μια πλήρης ομάδα, την οποία θα πρέπει να σεβαστούμε. Θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για να κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Χουέρτας.

Για την πρώτη του συμμετοχή σε Final Four ο Βραζιλιάνος γκαρντ ανέφερε: «Είναι η ευκαιρία για μένα να πραγματοποιήσω ένα όνειρό μου. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να λάβει μέρος σε ένα Final 4, αλλά το μεγάλο όνειρο για όλους είναι να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Δεν θέλουμε απλώς να το απολαύσουμε, αλλά και να κερδίσουμε».

Ο Μαρσελίνιο βάζει θετικό πρόσημο στη μέχρι τώρα φετινή πορεία της «Μπάρτσα». «Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα κι έχουμε προκριθεί στο Final 4. Παραμένει βέβαια το απωθημένο για την απώλεια του Κυπέλλου, αλλά αυτά συμβαίνουν και πρέπει να ξέρεις να χάνεις. Γενικά η ομάδα παίζει καλά, είμαστε στο σωστό δρόμο και ελπίζω να φτάσουμε μέχρι το τέλος κατακτώντας τους εναπομείναντες τίτλους», ανέφερε.

Όσο για εκείνους που θεωρούν πως η Μπαρτσελόνα δεν παίζει τόσο ελκυστικό μπάσκετ φέτος, δίνοντας έμφαση στην άμυνά της, δήλωσε: «Αμυντικά πιστεύω πως είμαστε σε εξαιρετικό επίπεδο, ενώ επιθετικά έχουμε καλή λειτουργία, αλλά κάποιες φορές δεν έχουμε υψηλά ποσοστά. Όντως, δεν είμαστε το ίδιο παραγωγικοί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτό που μετρά είναι η νίκη».

απο gazzetta

«Πιο δυσκολη η προκριση παρα το μεταλλιο»

Το πιο δύσκολο είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες παρά ένα μετάλλιο σύμφωνα με την Σταυρούλα Αντωνάκου. Η διεθνής πολίστρια τόνισε ότι στα δύσκολα η Εθνική ανταποκρίνεται.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «SportDay»:

«Ας μην κάνουμε Πάσχα στην Αθήνα. Εμείς πάμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Αυτό μας νοιάζει», ανέφερε αρχικά η 27χρονη περιφερειακός και πρόσθεσε:

«Την προηγούμενη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς, στο Πεκίνο, δεν την ευχαριστηθήκαμε και πολύ. Πάντως, αν προκριθούμε έχουμε ελπίδες για μετάλλιο. Είναι πιο δύσκολο να πάμε στους Ολυμπιακούς, μια και τουλάχιστον τρεις καλές ομάδες θα μείνουν έξω».

Στη συνέχεια, η διεθνής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Στα δύσκολα ματς ανταποκρίνεται η Εθνική. Υπάρχει ταλέντο και εμπειρία. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα φιλικά, αλλά αυτό συμβαίνει τα τρία τελευταία χρόνια».

Καταλήγοντας η Αντωνάκου στάθηκε στο ποια αντίπαλος θα ήταν κατάλληλη στο νοκ άουτ ματς που θα κρίνει την πρόκριση (20 Απριλίου): «Οποιος έχει διαλέξει αντίπαλο την έχει πατήσει (σ.σ.: στον άλλο όμιλο συμμετέχουν Ρωσία, Ιταλία, Ουγγαρία, Ισπανία. Οι 4 ομάδες από κάθε γκρουπ θα παίξουν χιαστί). Το καλύτερο σενάριο είναι να μην αντιμετωπίσουμε την Ιταλία. Αλλά και με τις Ιταλίδες να παίξουμε, τις έχουμε κερδίσει 12 φορές και μας έχουν κερδίσει μία τα τελευταία χρόνια».

απο gazzetta

Ξεκιναει πρωτος ο Ροζμπεργκ

Την πρώτη πολ ποζίσιον της καριέρας του πανηγυρίζει ο Νίκο Ρόζμπεργκ. Ο Γερμανός οδηγός θα ξεκινήσει από την πρώη θέση στο γκραν πρι της Σανγκάης. Νέα επιτυχία για την Mercedes με τον ομόσταυλό του Μίκαελ Σουμάχερ, στην δεύτερη θέση. Μόλις 11ος ο Φέτελ.

Στην πρώτη περίοδο όλα κύλησαν φυσιολογικά με τον Σέρχιο Πέρες να κάνει τον ταχύτερο γύρο ενώ οι Βερνιέ (Toro Rosso), Κοβαλάινεν-Πετρόφ (Caterham), Γκλοκ-Πικ (Marussia), Ντε λα Ρόσα - Καρθικέγιαν (HRT) δεν κατάφεραν να συνεχίσουν και στην δεύτερη περίοδο.

Εκεί όπυ έγινε η αρνητική έκπληξη. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ σημείωσε μόλις τον 11ο χρόνο με συνέπεια να μην προκριθεί στον τελικό κάτι που είχε να συμβεί από τις 18 Οκτωβρίου του 2009.

Στα χνάρια του Γερμανού και ο Φελίπε Μάσα η Φεράρι του οποίου έκανε τον 12ο καλύτερο χρόνο. Έτσι, ο Νίκο Ρόζμπεργκ, πραγματοποιώντας εκπληκτικό χρόνο (1:35:121) πήρε την πρώτη θέση για να τον ακολουθήσει ο Μίχαελ Σουμάχερ ο οποίος θα ξεκινήσει δεύτερος μετά την τιμωρία του Λιούις Χάμιλτον.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν Κομπαγιάσι, Ραϊκόνεν, Μπάτον, Γουέμπερ, Πέρεζ, Αλόνσο και Γκροσεάν.

απο gazzetta

Χρονια Πολλα! Καλο Πασχα! Καλη Ανασταση!

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΟΔΙΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ''Ο ΓΙΓΑΣ''

 
Τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΟΔΙΕ  ΚΡΑΤΙΚΟΝ ΛΑΧΕΙΩΝ  θα είναι ανοικτά έως σήμερα και ώρα 16:00
Σήμερα επίσης θα γίνουν και όλες η κλήρωσης του τζοκερ λοττο & προτο η κλήρωση θα γiνή στη 16:30 από την τηλεόραση του ΑΝΤ1

Για ακόμα μια φόρα οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δίνετε χρόνια πολλά καλό Πάσχα

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και προσωπική ευτυχία..!!
σε όλες και όλους..

με τιμή
Σιωπής Νικ. Γεώργιος   

Lionel Messi




Ο Lionel Messi έγραψε ιστορία την περασμένη εβδομάδα όταν έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ για έναν παίκτη της Μπαρτσελόνα. Με το χατ-τρικ απέναντι στη Granada ξεπέρασε στη σχετική λίστα τον Cesar Rodriguez.

Πλέον ο Messi έχει σκοράρει 234 φορές σαν παίκτης της Μπαρτσελόνα από την περίοδο 2004-2005. Πρόκειται για ένα αστρονομικό νούμερο, αν σκεφτεί κανείς πως είναι μόλις 24 ετών!! Απολαύστε λοιπόν, τα γκολ!!!
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 

Να γιατι αγαπαμε το ποδοσφαιρο (video)


Δειτε μια απιστευτη γκαφα τερματοφυλακα!

Προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά την έχασε μέσα από τα χέρια του και δέχτηκε ένα αστείο γκολ! 
video 

Τελος και επίσημα για φετος ο Λέτο

Επίσημα, ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν θα αγωνιστεί ξανά στο φετινό πρωτάθλημα με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όπως ήταν γνωστό και την Μεγάλη Τρίτη μετά την επιστροφή του στην Παιανία,οριστικοποιήθηκε, ο Αργεντίνος θα επιστρέψει στην Μπολόνια για να συνεχίσει τηνθεραπεία του, με το πιο αισιόδοξο σενάριο να τον θέλει να επιστρέφει σε δύο μήνες από τώρα. Άλλωστε, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα σε συνομιλία που είχε μαζί του, τον προέτρεψε να μην βιαστεί να επιστρέψει.

Ο παίκτης ουσιαστικά θέλει να αποφύγει το χειρουργείο. Αυτό, αφού κάτι τέτοιο, θα έριχνε στο... κενό το διάστημα της θεραπείας του, ενώ συν τοις άλλοις, η επέμβαση εκτός του ότι θα τον άφηνε έξι μήνες έξω μέχρι Νοέμβρη, θα ήταν επικίνδυνη για την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα του.

Παράλληλα, σε περίπτωση που αποφάσιζε να μπει στο χειρουργίο ο Λέτο, τότε αυτόματα θα έπεφτε και η αξία του, σενάριο αυτή τη στιγμή εφιαλτικό για τον Παναθηναϊκό και τα οικονομικά δεδομένα.

απο scoreenews.gr

Followers