Ads 468x60px

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ξανά ευρωπαίο το Ανόβερο!

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως τελικά το Ανόβερο επιβλήθηκε της Καϊζερσλάουτερν 2-1 και κατέκτησε την 5η θέση, κερδίζοντας την έξοδο στην Ευρώπη για δεύτερη σερί σεζόν.

«Έκλεισε» με τεσσάρα η Ντόρμουντ!

Ιδανικό τελείωμα στη σεζόν για την Ντόρτμουντ, με την πρωταθλήτρια να διαλύει την Φράιμπουγρκ 4-0 (όλα τα γκολ στο πρώτο 45λεπτο) και τους Βεστφαλούς να απολαμβάνουν την φιέστα!

Πρεμιέρα στο Euro 2012

Πρεμιέρα στο Euro 2012 με την αναμέτρηση Πολωνία-Ελλάδος στις 8 Ιουνίου.
 Στα περιέργα της κλήρωσης αξίζει να τονίσουμε για ένα ακόμα Euro αντιμετωπίζουμε στο πρωτα ματς την διοργανώτρια (Πολωνία) στο εναρκτήριο ματς και την Ρωσία την τρίτη αγωνιστική κάτι που συνέβη και στην Πορτογαλία που κατακτήσαμε την διοργάνωση. Παράλληλα, η Εθνική Ελλάδος στα τέσσερα τελευταία φιλικά που έχουμε δώσει με την Πολωνία δεν έχει σκοράρει καθόλου.

                                                     ΜΕ  Live bet απο τον ΟΠΑΠ


Το πρόγραμμα των ομίλων

Η πρώτη σέντρα στο Euro 2012 θα γίνει στην Βαρσοβία στις 8 Ιουνίου. Στην πρεμιέρα του τουρνουά η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τους διοργανωτές Πολωνούς.

                                                        ΜΕ Live bet απο τον ΟΠΑΠ
 Αναλυτικά το πρόγραμμα της φάσης των ομίλων:

Έβδομος στον κόσμο ο Ολυμπιακός

Στο πάνθεον των κορυφαίων συλλόγων ανά τον πλανήτη συγκαταλέγεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τη ιστοσελίδα «goal.com», η οποία κατατάσσει τους «ερυθρόλευκους» έβδομους παγκοσμίως με αφορμή τα 39 εγχώρια πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει.

«Δένει» Μουρίνιο η Ρεάλ

Σε νέο συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια φέρεται να έχει συμφωνήσει η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζοσέ Μουρίνιο, το οποίο μάλιστα θα του αποφέρει συνολικά 37 εκ. ευρώ!

«Γλυκάθηκε» με Μπάρτσα ο Τζιοβίνκο

Κολακευμένος απ' το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα δήλωσε ο άσος της Πάρμα, Σεμπάστιαν Τζοβίνκο, τονίζοντας ότι τον ενδιαφέρει πολύ η ιδέα του εξωτερικού.

Θέλει Γιουνάιτεντ ο Γκαϊτάν

Υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει ν' αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Νικολά Γκαϊτάν, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη.

Με Ραούλ στο Euro

Tην «πόρτα» της εθνικής Ισπανίας για το Euro 2012 άνοιξε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στον Ραούλ, λέγοντας ότι ο έχει... ό,τι χρειάζεται.

Λάτσιο με Μπερμπάτοφ

Το... μπαμ με την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θέλει να κάνει η Λάτσιο το καλοκαίρι, ελπίζοντας ότι στην Ρώμη μπορεί ν' αναζωογονήσει την καριέρα του.

Η ειρωνία του Γκαλιάνι

Με αρκετή δόση ειρωνίας απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αποχωρεί από την Μίλαν με προορισμό την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» τόνισε ότι ο Σουηδός επιθυμεί να παραμείνει στην Μίλαν.

«Δεν είμαι δύσπιστος όσον αφορά τον Μουρίνιο. Επιπλέον, ο Ιμπραΐμοβιτς έχει πει πως θέλει να μείνει στη Μίλαν. Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ίμπρα, αλλά δεν τον έχω ρωτήσει αν οι φήμες για τα μηνύματα ισχύουν. Ακόμη, δεν συνηθίζω να κατασκοπεύω τα τηλέφωνα και ακόμη περισσότερο αυτό του Ζλάταν», ανέφερε ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι».

απο gazzetta

Έγραψε ιστορία ο Ρόντο!

Οι Σέλτικς πλέον προηγούνται με 2-1 στη σειρά με τους Χοκς και στην χθεσινή (4/5) νίκη της ομάδας από το Βοστώνη πρωταγωνιστής ήταν ο Ραζόν Ρόντο που έγραψε ιστορία!
Ένα μοναδικό ρεκόρ κατέχει πλέον ο Ραζόν Ρόντο που έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που πετυχαίνει τουλάχιστον 17 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 12 ασίστ και έκανε 4 κλεψίματα σε αγώνα playoffs. Θυμίζουμε ότι ο Ρόντο είχε χάσει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς γιατί είχε τιμωρηθεί μετά από επεισόδιο που είχε με διαιτητή στον πρώτο αγώνα.
Δείτε πως έκαναν το 2-1 οι Σέλτικς κόντρα στους Ατλάντα Χοκς



«Δύσκολα θα φύγει ο Μπέιλ»

Τα διάφορα σενάρια θέλουν τον Γκάρεθ Μπέιλ να αφήνει την Τότεναμ για την Σίτυ, όμως ο προπονητής των «πολιτών» αναφέρει πως ο Ουαλός μπακ δύσκολα θα φύγει από το Λονδίνο.











Στη «γωνία» η Μπράγκα για Ζέκα

H Mπράγκα φέρεται να παρακολουθεί τον Ζέκα, με την Πορτογαλική ομάδα να είναι διατεθειμένη να καταθέση πρόταση για τον μέσο του Παναθηναϊκού σύμφωνα με δημοσίευμα.

Θέλει Αβραάμ η Βέρντερ

Τον Έλληνα διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού έχει βάλει στο... μάτι η Βέρντερ Βρέμης, με μοναδικό εμπόδιο για τους Γερμανούς να είναι τα χρήματα που θα ζητήσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Γεμάτη Τούμπα με Παναθηναϊκό

Η προπώληση των μίνι διαρκείας για τα δύο επόμενα ματς του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και όλα δείχνουν πως το ματς με το Τριφύλλι θα γίνει σε γεμάτη Τούμπα.

Football Leagu 30ής αγωνιστικής

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα της εμβόλιμης 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 9 Μαΐου.

Β’ όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ

Φινάλε έχουμε το Σάββατο 5 Μαΐου και στο πρωτάθλημα του Β’ ομίλου της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει πλέον, αφού όλα έχουν κριθεί τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.

Followers