Ads 468x60px

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«Κόκκινα» σενάρια για Βάργκας

Ολοένα και πληθαίνουν τα τελευταία 24ωρα οι φήμες και τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να σκέφτεται την περίπτωση του Φαμπιάν Βάργκας για τη νέα χρονιά.


Δ’ ΕΘΝΙΚΗ – 26η αγωνιστική

Με τις αναμετρήσεις της εμβόλιμης 26ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα (02/05) το πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες του νομού μας να παίρνουν τους βαθμούς της νίκης.

Πουλάνε Ιγουαΐν-Κακά οι οπαδοί της Ρεάλ

Στο αεροπλάνο και... γειά σας. Κάπως έτσι απάντησαν οι Μαδριδίστας σε δημοσκόπηση εφημερίδας για το αν θα πουλούσαν το λάτιν δίδυμο για 70 εκατ. ευρώ.

Και η Βέρντερ για Τοροσίδη

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που θέλουν τον Βασίλη Τοροσίδη να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Γερμανίας. Ετσι, μετά την Στουτγκάρδη είναι η σειρά της Βέρντερ Βρέμης να δείξει ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα spox.com, η ομάδα της Βρέμης θα κάνει ριζική ανανέωση στο έμψυχο υλικό μετά και τις αποχωρήσεις των Μαρίν (Τσέλσι) και Βίζε (δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του).
 
Ετσι, στην λίστα της Βέρντερ ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζουν για την αμυντική γραμμή είναι και ο Ελληνας άσος. Ο Τοροσίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2013 ενώ υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης.

απο gazzetta

ΝΑΟΥΣΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 1-0 (VIDEO)

Followers