Ads 468x60px

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ανανέωση σε «Κάρα»

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να κρατήσουν για ακόμη ένα χρόνο τον Καραγκούνη, με το συμβόλαιό του να είναι ανάλογο με τα νέα οικονομικά δεδομένα και στη συνέχεια να του δοθεί κάποιο πόστο στην ομάδα.

χορηγία του ΟΠΑΠ

Ο ΠΑΟΚ έχει δεσμεύσει την χορηγία του ΟΠΑΠ για του χρόνου, ώστε να εξασφαλίσει το δάνειο με τον Σαββίδη και πλέον απομένουν οι υπογραφές.

Η καθυστέρηση που υπήρξε για το δάνειο των 2εκατομμυρίο που πρόκειται να πάρει ο ΠΑΟΚ είχε να κάνει σχετικά με την δέσμευση των εσόδων από τη πλευρά του Σαββίδη. Αυτό θα γίνει μέσω των χορηγιών του ΟΠΑΠ στο κομμάτι της φανέλας, αλλά και της κεντρικής χορηγίας της Λίγκας κάτι που σημαίνει πως απομένουν οι υπογραφές στα συμφωνητικά για να προχωρήσει και επίσημα το θέμα.

απο gazzetta

Σαν σήμερα το 2007 (Vids)

Σαν σήμερα το 2007 ο Παναθηναϊκός στέφθηκε για 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης και  θυμάμαι τον θρίαμβο του «τριφυλλιού» στο Final Four που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Α2 ΕΠΣΗ: Ολοκληρώθηκε και ο Β’ όμιλος

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (05/05) και ο δεύτερος όμιλος του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. Την άνοδο στην Α1 κατέκτησαν η ΑΕΠ Βέροιας και η Στενήμαχος, ενώ Αρχάγγελος και Αγία Μαρίνα υποβιβάστηκαν στη Β’ κατηγορία.

Followers