Ads 468x60px

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Πρωτος στη λιστα ο Αγουερο!

Ο Σέρχιο Αγουέρο της Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί τον πρώτο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία.

Σύμφωνα με το Sky Sports, το οποίο επικαλείται πηγές από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να προσφέρει τον Γκονσάλο Ιγουαΐν ως αντάλλαγμα για τον Αγουέρο, προκειμένου να δελεάσει την Σίτι! Ο Αργεντινός πήγε στο Μάντσεστερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης το προηγούμενο καλοκαίρι, έχοντας πετύχει 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρεάλ τον έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρο, προκειμένου να τον φέρει ξανά στη Μαδρίτη, αλλά... στην άλλη μεριά της! Το σενάριο πάντως ξεκίνησε από την ισπανική AS.


Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φέρεται να έχει πολύ καλή άποψη για τον Ιγουαΐν, αλλά δεν θέλει να χάσει και τον Αγουέρο, από τη στιγμή που Τέβες, Ντζέκο και Μπαλοτέλι, για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, δεν έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη του. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο Κουν είχε διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν στο Μπερναμπέου.

απο gazzetta

«Η Ρoμα θελει τον Ντεσαμπ»

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάμπ είναι ο διακαής πόθος της Ρόμα για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας τη επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας goal.com, ο Γάλλος τεχνικός είναι ο... εκλεκτός των Ρωμαίων, για να διαδεχτεί τον Λουίς Ενρίκε, που είναι εξάλλου γνωστό ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο τους. Μπορεί βέβαια ο Nτεσάμπ κάθε άλλο παρά επιτυχημένη πορεία να διαγράφει στους Μασσαλούς, αυτό ωστόσο δεν φαίνεται καθόλου να πτοεί τους «τζιαλορόσι».
Όπως πάντως αναφέρει το δημοσίευμα, η κουλτούρα της Ρόμα ταιριάζει με το στυλ και τις φιλοδοξίες του τεχνικού της Μαρσέιγ, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα υποστήριξε πως: «προπονεί για να κερδίζει». Μάλιστα ο Γάλλος φέρεται να έχει ζητήσει στον ατζέντη του Ζαν Πιέρ Μπερνς να του βρει κάποια ομάδα στην Ιταλία και η περίπτωση της Ρόμα φαντάζει ως μία ιδανική περίπτωση. Τονίζεται μάλιστα ότι το μόνο που θα μπορούσε να μπει εμπόδιο στο συγκεκριμένο deal, είναι ενδεχόμενο «μπάσιμο» της Ίντερ, που επίσης βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, ενόψει της νέας σεζόν.

απο gazzetta

Followers