Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο... παλιος είναι αλλιως!

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ηρακλής έκανε στη Θεσσαλονίκη το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, επικρατώντας του μαχητικού Φοίνικα με 3-1 σετ., στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών.
  Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων τα είχε όλα! Πάθος, ένταση και πολλούς πόντους! Οι νησιώτες ως... νέοι και γεμάτοι ενέργεια μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα, όμως στο τέλος μέτρησε η εμπειρία του «παλιού».

Οι νησιώτες ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο πρώτο σετ, όμως από εκεί και έπειτα μίλησε η τριπλέτα των Χριστοφιδέλη, Κράβαρικ και Σμαραγδή, οι οποίοι με 22, 18 και 13 πόντους αντίστοιχα, οδήγησαν τον γηραιό στην πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για να στεφθεί ξανά πρωταθλητής.

Αμφίρροπο το ματς σε όλη τη διάρκεια του και εκπληκτικό το τρίτο σετ, όπου οι δύο φιναλίστ χρειάστηκε να πάνε στους 44 (!) πόντους για να πάρει εν τέλει το πάνω χέρι ο γηραιός με 2-1 και στη συνέχεια να φτάσει στην επικράτηση με 3-1. Ντόκιτς (21π.), Γκόρτσανιουκ (16π.) και Σουλτανόπουλος (14π) ξεχώρισαν για τον Φοίνικα, που το Σάββατο (21/4) θα επιδιώξει -και πάλι στη Μίκρα- να ισοφαρίσει τους τελικούς.
Τα σετ: 20-25, 25-17, 44-42, 26-24

απο gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers