Ads 468x60px

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ξανά ευρωπαίο το Ανόβερο!

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως τελικά το Ανόβερο επιβλήθηκε της Καϊζερσλάουτερν 2-1 και κατέκτησε την 5η θέση, κερδίζοντας την έξοδο στην Ευρώπη για δεύτερη σερί σεζόν.

Το Ανόβερο υποδέχθηκε την ουραγό Καϊζερσλάουτερν και γνώριζε ότι με νίκη θα κατακτούσε την 7η θέση και θα κέρδιζε για δεύτερη σερί σεζόν ένα από τα ευρωπαικά εισιτήρια.

Οι παίκτες του Σλόμκα μπήκαν με διάθεση να κυριαρχήσουν και έχασαν ευκαιρίες από το ξεκίνημα, όμως εκείνοι που έφτασαν στο γκολ ήταν οι «κόκκινοι διάβολοι» με τον Ντε Βιτ στο 7’. Αμπντελαουέ, Κονάν, Σλάουντραφ, Εγκιμαν και Στιντλ έχασαν ούτε λίγο ούτε πολύ 7 ευκαιρίες στα πρώτα 30’!
Ο Ζίπελ, όμως, κρατούσε τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι με τις αποκρούσεις μέχρι το 38’, όταν ο Μπουγκέρα σκόραρε εναντίον της ομάδας του για το 1-1! Η Λάουτερν παραλίγο να ξαναπάρει το προβάδισμα με τους Φορτούνη και Σέχτερ στο τέλος του πρώτου μέρους, όμως το 1-1 ήταν το σκορ στο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, πίεσαν ακόμη περισσότερο, συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και όσο περνούσε η ώρα τόσο μεγάλωνε και το άγχος. Τελικά, εκείνος που λύτρωσε την ομάδα του ήταν ο Κονάν, που στο 71’ έκανε το τελικό 2-1 και το Ανόβερο θα είναι και την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη.

απο gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers