Ads 468x60px

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Θέλει Γιουνάιτεντ ο Γκαϊτάν

Υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει ν' αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Νικολά Γκαϊτάν, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη.

Οι εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του Αργεντινού άσου της Μπενφίκα, έχουν κάνει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να τον «γλυκοκοιτάνε», μεταξύ αυτών και η Ίντερ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όσον αφορά τους «νερατζούρι» μάλιστα φέρεται να είχαν έρθει πολύ κοντά στην απόκτησή του, κάτι ωστόσο που τελικά δεν έγινε, την στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης δείχνει να προτιμά τους πρωταθλητές Αγγλίας. 

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Χοσέ Ιμπαρέν, δηλώνοντας ότι: «Ο Νίκο επιθυμεί πολύ να παίξει με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν υπάρχει κάποια προσφορά, θα χαρούμε να την ακούσουμε και να διαπραγματευτούμε».
Απ' την πλευρά των «Αετών» δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να βάλουν... φρένο στην μεταγραφή του παίκτη τους, την στιγμή που έχουν δημοσιεύματα τους θέλουν να εξετάζουν την περίπτωση του Φάμπιο της Μάντσεστερ, κάτι που σημαίνει ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έχουν ακόμα ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια τους για να κάνουν δικό της τον Αργεντινό άσο.

απο gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers