Ads 468x60px

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Eκτος Euro o Γουιλσιρ!

Μπορεί στη Άρσεναλ να περίμεναν να είναι έτοιμος στα τελευταία παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά, όπως επιβεβαίωσε και ο Βενγκέρ, ο Τζακ Γουίλσιρ χάνει και το Euro του καλοκαιριού!


Ο διεθνής μέσος δεν έχει παίξει ούτε λεπτό τη φετινή χρονιά, αφού ο τραυματισμός του στον αστράγαλο και οι υποτροπές δεν του έχουν επιστρέψει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Οι άνθρωποι της λονδρέζικης ομάδας ήταν αισιόδοξοι ότι θα κατάφερνε να δώσει το παρών στα τελευταία ματς της χρονιάς, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και έτσι δεν προλαβαίνει ούτε το Euro του καλοκαιριού, αφού αποτελεί έναν μέσο που τα χαρακτηριστικά του λοίπον από το παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε: «Ο Τζακ δεν θα παίξει ξανά τη φετινή σεζόν και σίγουρα δεν προλαβαίνει να πάει στο Euro. Δεν είναι έτοιμος να προπονηθεί και δεν πρόκειται να το κάνει ούτε την επόμενη εβδομάδα. Δεν θα είναι έτοιμος μέχρι το τέλος της περιόδου και φυσικά, δεν είναι δυνατόν να πάει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, είναι συντετριμμένος».

απο gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers