Ads 468x60px

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Στις 25/4 η 33η αγωνιστικη

Αφού πρώτα οι διοικήσεις των ομάδων διαφώνησαν, στη συνέχεια συμφώνησαν στο πώς θα συνεχιστεί το Campionato μετά την αναβολή λόγω του θανάτου του Πιερμάριο Μοροζίνι.

Από την πρώτη στιγμή, μετά την απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής στο σαββατοκύριακο που πέρασε, ήταν δεδομένο ότι θα γινόταν εμβόλιμη αγωνιστική στις 25 Απριλίου. Το θέμα ήταν αν το προσεχές σαββατοκύριακο θα γινόταν η 33η αγωνιστική -που αναβλήθηκε- για να γίνει την επόμενη Τετάρτη, τρεις μέρες μετά, η 34η ή αν αυτό το σαββατοκύριακο θα γίνονταν κανονικά τα παιχνίδια της 34ης και μετά από τρεις μέρες η 33η.


Υπέρ της δεύτερης άποψης ήταν πέντε ομάδες (Ιντερ, Νάπολι, Ουντινέζε, Τζένοα, Κιέβο), υπέρ της πρώτης οι υπόλοιπες 15. Τελικά, στη συνεδρίαση της Lega, πέρασε αυτό που ήθελαν οι 5 και όχι οι 15, άρα το προσεχές Σαββατοκύριακο θα γίνει η 34η αγωνιστική, που σε ό,τι αφορά τη μάχη του Scudetto περιλαμβάνει τους αγώνες Γιουβέντους-Ρόμα (Κυριακή και ώρα 21:45) και Μίλαν-Μπολόνια (Κυριακή και ώρα 16:00).

Η 33η αγωνιστική που αναβλήθηκε, επομένως, θα γίνει την Τετάρτη 25 Απριλίου, με την Γιουβέντους να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσεζένα και την Μίλαν να υποδέχεται την Τζένοα. Επειδή την ίδια μέρα θα υπάρχει αγώνας του Champions League, τα παιχνίδια του Campionato θα διεξαχθούν νωρίτερα.

απο gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers