Ads 468x60px

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Στο ποδι η Μαδριτη για τον «εμφυλιο»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Βαλένθια στον ισπανικό «εμφύλιο» σε μία μάχη με προϊστορία. Στον άλλο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ η Μπιλμπάο αντιμετωπίζει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με φόντο τον τελικό στο Βουκουρέστι.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπιλμπάο

Η τρελή πορεία της Μπιλμπάο συνεχίζεται. Τα παιδιά του Μπιέλσα είναι μία ανάσα από την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ αφού πλέον έχει μείνει μόνο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Βάσκοι έχουν αποκλείσει ήδη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σάλκε και τώρα θέλουν να γράψουν ιστορία και να επιστρέψουν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 35 χρόνια. Στο πρωτάθλημα η Αθλέτικ προέρχονται από τη νίκη επί της Μαγιόρκα, μία νίκη που την έβαλε ξανά στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και ταξίδεψαν στην Πορτογαλία χωρίς τον Χάβι Μαρτίνεθ.

Από την πλευρά της η Σπόρτινγκ έχει μοναδικό στόχο το Γιουρόπα Λιγκ αφού εντός Πορτογαλίας έχει χάσει κάθε στόχο και αυτό που του απομένει είναι ο τελικός στο Βουκουρέστι. Ο Σα Πίντο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών  Ρινάουντο και Ροντρίγκες, καθώς και του Ελίας που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.


Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια

Το μεγάλο ματς των ημιτελικών με τον εμφύλιο μεταξύ Ατλέτικο και Βαλένθια στο «Βιθέντε Καλντερόν». Η Ατλέτικο κάτοχος του τροπαίου πριν από δύο χρόνια δείχνει σε καλή κατάσταση μετά και τη νίκη της στο πρωτάθλημα επί της Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι «ροχιμπλάνκος» μετά τη νίκη αυτή μπήκε ξανά δυνατά στην διεκδίκηση της τέταρτης θέσης και του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γκοντίν ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. 

Η Βαλένθια ταξίδεψε στην Μαδρίτη θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τον αποκλεισμό πριν από δύο χρόνια με τις «νυχτερίδες» να έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία. Η ομάδα του Έμερι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση και προέρχεται από βαριά ήττα με 4-0 από την Εσπανιόλ αλλά παρόλα αυτά παραμένει στην τρίτη θέση. Δύο απουσίες για τους φιλοξενούμενους ο τραυματίας Μπανέγκα, και ο τιμωρημένος Μπαραγκάν.

απο gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers