Ads 468x60px

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ανανέωση σε «Κάρα»

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να κρατήσουν για ακόμη ένα χρόνο τον Καραγκούνη, με το συμβόλαιό του να είναι ανάλογο με τα νέα οικονομικά δεδομένα και στη συνέχεια να του δοθεί κάποιο πόστο στην ομάδα.


Να βγουν από την κρίση θέλουν στον Παναθηναϊκό και το πλάνο που θα ακολουθήσουν έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει ξανά να πατήσει στα πόδια της θα έχει μειώσεις των υψηλών συμβολαίων. Όσον αφορά τον Γιώργο Καραγκούνη, οι «πράσινοι» σκοπεύουν να τον κρατήσουν για ακόμη ένα χρόνο στο ρόστερ τους, με συμβόλαιο ανάλογο της νέας οικονομικής πολιτικής και στη συνέχει να αναλάβει ένα πόστο στην ομάδα.
Ο «τυπάρας» είναι παιδί της Παιανίας και ο ίδιος θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, κάτι που θέλει φυσικά και η ομάδα ενώ από το νέο πόστο που θα πάρει θα μπορεί να βοηθάει το Τριφύλλι λόγω και των γνωριμιών του που έχει στην Ευρώπη.
Από εκεί και πέρα τα συμβόλαια όπως των Μπουμσόνγκ και Κατσουράνη θα χρειαστούν «ψαλίδι», ενώ από την ομάδα Νέων αναμένεται να προωθηθούν τουλάχιστον τέσσερις παίκτες.

απο gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers