Ads 468x60px

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

«Η Ρoμα θελει τον Ντεσαμπ»

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάμπ είναι ο διακαής πόθος της Ρόμα για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας τη επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας goal.com, ο Γάλλος τεχνικός είναι ο... εκλεκτός των Ρωμαίων, για να διαδεχτεί τον Λουίς Ενρίκε, που είναι εξάλλου γνωστό ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο τους. Μπορεί βέβαια ο Nτεσάμπ κάθε άλλο παρά επιτυχημένη πορεία να διαγράφει στους Μασσαλούς, αυτό ωστόσο δεν φαίνεται καθόλου να πτοεί τους «τζιαλορόσι».
Όπως πάντως αναφέρει το δημοσίευμα, η κουλτούρα της Ρόμα ταιριάζει με το στυλ και τις φιλοδοξίες του τεχνικού της Μαρσέιγ, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα υποστήριξε πως: «προπονεί για να κερδίζει». Μάλιστα ο Γάλλος φέρεται να έχει ζητήσει στον ατζέντη του Ζαν Πιέρ Μπερνς να του βρει κάποια ομάδα στην Ιταλία και η περίπτωση της Ρόμα φαντάζει ως μία ιδανική περίπτωση. Τονίζεται μάλιστα ότι το μόνο που θα μπορούσε να μπει εμπόδιο στο συγκεκριμένο deal, είναι ενδεχόμενο «μπάσιμο» της Ίντερ, που επίσης βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, ενόψει της νέας σεζόν.

απο gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers