Ads 468x60px

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ευρωπαιο το Αννοβερο

Παρά τις υποχρεώσεις του στους «8» του Europa League, το Αννόβερο νίκησε δίκαια 2-1 τη Γκλάντμπαχ και αναρριχήθηκε στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

Υποτίθεται πως θα ήταν κουρασμένο από την προσπάθεια της Πέμπτης στη Μαδρίτη (με την Ατλέτικο για το Europa League) και πως θα είχε το μυαλό του στον κρίσιμο επαναληπτικό που ακολουθεί σε λίγες μέρες. Και όμως με όλες αυτές τις τόσο σημαντικές έγνοιες, το Αννόβερο κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, επικρατώντας δίκαια 2-1 της Γκλάντμπαχ.

Το τάκλιν του Για Κονάν (57') και η καρφωτή κεφαλιά του Μάμε Ντιούφ (76') από το ίδιο σχεδόν σημείο έδωσαν αέρα νίκης στους γηπεδούχους, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο αγώνας έγινε και πάλι αμφίρροπος. Αιιτία γι αυτό ήταν το πολύ καλό σόλο του Χάρβαρντ Νόρντβιντ, ο οποίος πέρασε 2-3 αντιπάλους και πρόλαβε την έξοδο του Τσίελερ, κάνοντας το 2-1. Μέχρι τη λήξη όμως δεν άλλαξε κάτι, με το Αννόβερο να αναρριχάται στις θέσεις της Ευρώπης και τη Γκλάντμπαχ να χάνει έδαφος για την τρίτη προνομιούχο θέση.

απο gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers