Ads 468x60px

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Νικητης και στο Ισραηλ ο Γιαννιωτης!

Οι οιωνοί είναι κάτι παραπάνω από καλοί για τον Σπύρο Γιαννιώτη εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, με τον Έλληνα κολυμβητή να κάνει το «3 στα 3» στο Ισραήλ στα 10χλμ.
Μετά το Σάντος της Βραζιλίας και την Βιέντμα της Αργεντινής, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ανοιχτής θάλασσας πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στη σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή (1/4) στο Εϊλάτ του Ισραήλ.


Ο Γιαννιώτης κάλυψε την απόσταση των 10χλμ σε 1:52.32, αφήνοντας για μια ακόμη φορά πίσω του κάποιους από τους κορυφαίους του αγωνίσματος. «Ήταν μια πολύ καλή κούρσα για μένα. Είναι πολύ σημαντικό να δείχνω μια σταθερότητα  στους αγώνες μου, και χαίρομαι που το κατάφερα και σήμερα αυτό, κόντρα σε πολύ δυνατούς αθλητές. Αυτό που θέλω να κρατήσω από αυτόν τον αγώνα είναι πως έκανα μια καλή κούρσα στα 10 χιλιόμετρα. Στόχος μου είναι, φυσικά, να βελτιώνομαι περισσότερο  με την πάροδο του χρόνου», δήλωσε ο πρωταθλητής μας.

Και συμπλήρωσε: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτές τις κούρσες. Όμως αυτοί οι αγώνες, παρά την δυσκολία τους, μου δίνουν κουράγιο για να συνεχίζω με αμείωτο ρυθμό και με ακόμη περισσότερη δύναμη».

Επόμενος αγώνας για τον Γιαννιώτη είναι στις 24 Απριλίου στον Κανκούν του Μεξικό, που εντάσσεται επίσης στη σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

απο gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers